Skoči do osrednje vsebine

Drugo mesto in prva nagrada občinstva za dogodek Texas Feels Slovenia

Na svečani razglasitvi najboljših dogodkov »Conventa Best Event Award 2023« je dogodek Texas Feels Slovenia med sedmimi finalisti iz širše regije osvojil odlično drugo mesto v kategoriji najboljših »crossover« dogodkov, za najboljši dogodek tega leta pa ga je razglasilo občinstvo. Texas Feels Slovenia je sedem partnerjev aprila letos že drugič izvedlo v ameriškem Dallasu.

V Ljubljani je ta teden že osmič potekala Conventa Crossover, srečanje profesionalnih organizatorjev dogodkov in drugih kreativcev iz industrije srečanj. Nagrajeni skupni projekt sedmih partnerjev, dogodek Texas Feels Slovenia, je ocenilo 20 vodilnih globalnih strokovnjakov in ga uvrstilo na vrhunsko drugo mesto v kategoriji Crossover, ki nagovarja splošno in poslovno javnost.

Obenem pa je dogodek Texas Feels Slovenia publika izbrala za najboljšega med vsemi prijavljenimi dogodki.

1 / 2

Za prestižne nagrade se je v štirih glavnih kategorijah – B2B, B2C, B2E in Crossover  – potegovalo rekordnih 37 dogodkov iz 14 držav. Strokovna žirija je finaliste izbrala na podlagi strogih ocenjevalnih meril in na podlagi tristopenjskega ocenjevanja po modelu 80/20 (strokovna žirija prispeva 80 % glasov, občinstvo na sejmu Conventa Crossover pa 20 %). Ocenjevanje je potekalo v živo, saj so morali finalisti svoj projekt žiriji in občinstvu tudi predstaviti.

Vir: Slovenska turistična organizacija

Avtor: Danila Golob

Datum: 5. september 2023

Čas branja: 2 min