Skoči do osrednje vsebine

European Senior Ladies' team Championship v Volčjem Potoku

Slovenija je zelena, aktivna in zdrava destinacija, ki ponuja številne priložnosti za športne aktivnosti v naravi. Idilično naravno okolje je tudi čudovita kulisa golf igrišč, ki jih najdemo na različnih koncih Slovenij. Ljubitelji golfa imajo v Sloveniji na voljo široko paleto igrišč za golf in vadbenih igrišč.

Različne pokrajine v Sloveniji nudijo različne naravne kulise – od travnatih polj do kraškega terena, panonskih planjav, gričevja, o igrišč ob vznožju Julijskih Alp… Poleg urejenosti so ključne lastnosti igrišč tudi enostavna dostopnost, odprtost in velika izbira možnosti za usposabljanje in vadbo. Ponujajo priložnost za vse – od začetnikov do posameznikov, ki želijo svoje znanje nadgraditi, pa tudi za otroke in celotno družino. Za mnoge so palica in žogica, raznolika postavitev lukenj in prostrana golf igrišča popoln način za športno preživljanje dopusta in prostega časa.

Igrišče Arboretum nedaleč od Kamnika in Ljubljane bo med 28. avgustom in 4. septembrom prizorišče European Senior Ladies' team Championship.

Lani so na prvenstvu v Nemčiji slavile predstavnice Španije. V Volčjem potoku pa se bodo med seboj pomerile predstavnice iz 19 držav: Avstrije, Belgije, Češke, Anglije, Finske, Francije, Nemčije, Islandije, Irske, Italije, Luksemburga, Nizozemske Norveške, Poljske, Škotske, Slovenije, Španije, Švedske in Švice.

1 / 2

Golf igrišče Arboretum je eno izmed bolj priljubljenih v Slovenji in vsako leto privablja številne ljubitelje tega športa. Drage golfistke, dobrodošle v Sloveniji!

Avtor: Polona Prešeren

Datum: 19. avgust 2022

Čas branja: 1 min